Logo Sabine Jürgens
NATUURGENEESKUNDE & COACHING
Sabine Jürgens
header-logo

Voedingsadviezen

Bij een aantal klachten of bepaalde leefstijl komt automatisch ook de toegepaste voeding om de hoek kijken. Of het gaat om de kleine dingen zoals drinken van koffie of alcohol maar ook om verandering van het algehele voedingspatroon ter verbetering van klachten en op lange termijn denken ook voorkomen van klachten.

Ik geef passend bij uw gesteldheid en achtergrond de nodige adviezen die u kunnen helpen uw welzijn te verbeteren. Dit kan voor elke persoon ongeacht leeftijd, voordeel is ik test neutraal en bespreek het resultaat met u.

Uw voedingsbehoeftes kunnen in de loop van uw leven veranderen, dus weet dat een voedingsschema variabel is.

Ook spoor ik onverdraagzaamheden op die u beter kunt mijden waardoor u zich beter zult voelen.

Bij een bepaald ziektebeeld dient zich ook een specifieke dieet aan, bv. bij een schimmelbelasting hoort een suikervrije dieet wilt u succesvol van de schimmel en de daarbij behorende klachten af komen. Dat is tijdelijk en u zult de voordelen als leereffect in de loop van tijd ervaren. U leert anders tegen voeding aan te kijken en kunt onderscheid maken tussen "goed en slecht" voor u. Daarna is het aan u uw eigen voedingsschema voor uw verbeterde leefsituatie te kiezen, u heeft immers ervaren en geleerd wat gezond(er) is.

Ik heb ruime kennis opgebouwd op het gebied van voeding zowel persoonlijk als ook therapiegericht in mijn ervaringen in de praktijk. Voeding beïnvloed zowel lichamelijke als ook geestelijke gesteldheid, het is dus wel van belang welk voedsel u nuttigt maar ook wat u laat staan !