Logo Sabine Jürgens
NATUURGENEESKUNDE & COACHING
Sabine Jürgens
header-logo

Voedingsadviezen

Bij een aantal klachten of bepaalde leefstijl komt automatisch de toegepaste voeding om de hoek kijken. Het kan bv. gaan om het drinken van te veel koffie of alcohol, maar denk ook aan een duurzame verandering van het algehele voedingspatroon ter verbetering van de algehele gezondheid op lange termijn.

Uw voedingsbehoeftes kunnen in de loop van uw leven veranderen, dus weet dat een voedingsschema variabel is. Ik spoor onverdraagzaamheden op die u beter kunt mijden waardoor u zich beter zult voelen. Soms gaat het om kleine maatregelen maar het kan ook heel drastisch uitpakken. Ik geef passend bij uw gesteldheid en situatie de nodige voedingsadviezen die u zullen helpen uw welzijn te verbeteren.

Bij een bepaald ziektebeeld dient zich een specifieke dieet aan, bv. bij een schimmelbelasting hoort een suiker- en gistvrije dieet wilt u succesvol van de schimmel en de daarbij behorende klachten af komen. Dat is tijdelijk en u zult de voordelen als leereffect ervaren om deze ook bewust voor de toekomst toe te kunnen passen. U leert anders tegen voeding aan te kijken en kunt onderscheid maken tussen "goed en slecht" voor u.

Ik heb ruime kennis opgebouwd op het gebied van voeding zowel persoonlijk als ook therapiegericht in mijn ervaringen in de praktijk. Voeding beïnvloed de lichamelijke en de geestelijke gesteldheid, het is dus van belang welk voedsel u nuttigt maar ook wat u laat staan !