Logo Sabine Jürgens
NATUURGENEESKUNDE & COACHING
Sabine Jürgens

Recensies

"Sabine wat ben jij een bijzondere vrouw met een prachtige gave. De huisarts gaf stempel burn out. Ik wist dat het dat niet was. Sabine kwam zonder enige woorden te zeggen erachter dat ik hooggevoelig ben en hyperventilatie heb. Ze heeft me geholpen met de bioresonantietherapie en ik vernam gelijk resultaat. Ik werd rustiger en weet nu wat het is en hoe ik ermee om kan gaan." E.K.

“Jij bent voor mij een inspirator en motivator” M.G.

“Door alles wat we hier gedaan hebben krijg ik een andere kijk op de wereld, ik trakteer mezelf om bij jou te komen voor het klankbord dat jij me bied. Lief zijn voor mezelf.” A. H.

“Ik ben blij met jouw hulp als therapeut, met je duidelijke inzichten. Ook hoe jij me geholpen hebt met je inspiratie en coaching. Waardoor ik de moed, geloof en vertrouwen kreeg om stappen te ondernemen die nodig waren om verder te kunnen op mijn pad. En dikke blokkades van angst op te ruimen. Mijn oprechte dank voor al je hulp.” H.vd.W.

“Wij komen al bijna 14 jaar in deze praktijk en altijd naar volle tevredenheid. Onze zoon is geboren met nierproblemen en had een slechte prognose. Vanaf dat we zijn begonnen met de bioresonantie behandelingen van Sabine is hij steeds beter gaan doen en voorlopig van alle medicijnen af.” G.M.

“Eindelijk naar jaren mezelf terug gevonden” C.v.L.

“Gisteren met mijn dochter naar het Groninger Museum geweest, heel veel over jou gesproken en we zijn verwonderd wat jij bij ons teweeg brengt…onze moeder/dochter relatie loopt soms wat stroef, vandaar dat ik dat dagje had ingepland…vandaag mede dank zij jou een heel andere energie tussen ons beiden. Dank hiervoor !” T.O.

“Het gaat steeds beter met me, ik heb meer energie en voel me vrolijker als ik het vergelijk met 1 jaar geleden. Je bent nog vaak in mijn gedachten. Ik ben je dankbaar voor onze gesprekken en de inzichten die je me hebt gegeven” E.M.

"Soms ben je even uit balans en met hulp van Sabine kom je zo weer in balans. Bedankt Sabine !" J.B.

"Ik vind het mooi hoe je werkt (liefdevol en krachtig) en voel me gehoord en gerespecteerd!" J.t.N.