Logo Sabine Jürgens
NATUURGENEESKUNDE & COACHING
Sabine Jürgens

Energetische behandeling

Het lichaam bestaat niet alleen uit stoffelijke tastbare delen, de mens heeft een aura om zich heen en chakra's (energieplekken) die de zichtbare met de onzichtbare delen verbinden. Ik stem me hierop af en neem energetische correcties voor waar nodig. Ik benader hierbij de persoon bij voorkeur met etherische oliën zowel in pure vorm als ook door middel van geurcomposities maar ook graag met wierook omdat deze sterk reinigt.

Etherische oliën hebben de wonderbaarlijke eigenschap om geroken te worden en zo via de geur het zenuwstelsel positief te beïnvloeden. Hierdoor wordt een positief proces op gang gezet met nawerkende kracht thuis. Mensen die deze behandeling hebben ondergaan voelen zich hierna rustig, bevrijd, helder en stabiel - vooral positiever in verhouding met dat wat daarvoor was.

Vaak zijn mensen ongemerkt te open en niet goed opgewassen tegen de buitenwereld. Of ze zijn te gesloten en hebben ongemerkt een muur om zich heen opgebouwd. Hier ga ik op in. Ik zorg ervoor dat iedereen die een energetische behandeling ondervindt goed geaard wordt.

Bent u niet in de gelegenheid om te komen, dan is een behandeling op afstand ook mogelijk. Heeft u hier vragen over, stel ze gerust.

Te koop Nieuwetijdsoliën - voor hooggevoelige mensen: Deze oliën meng ik zelf, de prijs per 10 ml fles is 8 € (excl. verzendkosten).

~ Olie tegen angst en onrust (Engelwortel, Cipres en Mandarijn): Dit olie versterkt de ik-kracht, zet je neer zoals je bent, helpt bij jezelf te blijven en te gronden. Het verfrist, geeft vrolijkheid en laat je beter slapen. Het beschermd tegen indrukken van buiten af.

~ Olie voor reinigen, aarden en bescherming (Lavendel, Jeneverbes bes, Cipres, Vetiver): Dit olie helpt algeheel je thuis te voelen op aarde, brengt je op een rustige manier weer in contact met je eigen lichaam, verdrijft negatieve gedachten, reinigt de gevoelswereld, beschermd tegen indrukken van buiten af.