Over Sabine Jürgens
Logo Sabine Jürgens
NATUURGENEESKUNDE & COACHING
Sabine Jürgens

Communicatie met het lichaam - energetisch werk

Het lichaam bestaat niet alleen uit stoffelijke tastbare delen, de mens heeft een aura om zich heen en chakra's (geconcentreerde energieplekken) die de tastbare met de onzichtbare delen verbinden. Ik stem me hierop af en ga in communicatie met het gehele lichaam. Ik benader de persoon bij voorkeur met etherische oliën zowel in pure vorm als ook door middel van geurcomposities maar ook met wierook en geneeskrachtige stenen.

Etherische oliën hebben de wonderbaarlijke eigenschap om ook geroken te worden en zo via de geur het zenuwstelsel positief te beïnvloeden. Hierdoor wordt een positief proces op gang gezet met nawerkende kracht thuis. Mensen die deze behandeling hebben ondergaan voelen zich hierna rustig, bevrijd, helder en stabiel - vooral positiever in verhouding met dat wat daarvoor was. Vaak zijn mensen ongemerkt te open of te gesloten, kinderen zijn vaak niet goed opgewassen tegen de buitenwereld door te weinig beschermd en geaard te zijn.

Ik laat de persoon stil staan of zitten met ogen gesloten en zich hierdoor in vertrouwen te openen voor wat ik aanreik. Ik leg tijdens de holistische behandeling uit wat er precies gebeurt, zo kan de behandelde persoon in haar eigen proces mee gaan en hiervan leren. Maar tegelijk ook genieten van de heerlijke geuren waardoor de overgave in het proces en het geboekte succes groter wordt. Dat alles klinkt simpel en zo is het ook als je eenmaal door hebt hoe overdracht van energie werkt en je weet welke instrumenten de persoon nodig heeft en kunt waarnemen wat het met de persoon doet en wanneer genoeg gedaan is. Dat is mijn kracht.

Communicatie met het lichaam - energetisch werk kent geen vast tijdsbestek en kan 2 minuten duren maar ook 15 minuten afhankelijk wat optimaal is voor de persoon op dat moment en wat hij/zij zelf toestaat. Het is voor alle leeftijden geschikt. Al met al een heel bijzonder aangename ervaring die ik iedereen kan aanbevelen.