Logo Sabine Jürgens
NATUURGENEESKUNDE & COACHING
Sabine Jürgens

Energetische behandeling

Het lichaam bestaat niet alleen uit stoffelijke tastbare delen, de mens heeft een aura om zich heen en chakra's (energieplekken) die de zichtbare met de onzichtbare delen verbinden. Ik stem me hierop af en neem energetische correcties voor waar nodig. Ik benader hierbij de persoon bij voorkeur met etherische oliën zowel in pure vorm als ook door middel van geurcomposities maar ook graag met wierook omdat deze sterk reinigt.

Etherische oliën hebben de wonderbaarlijke eigenschap om geroken te worden en zo via de geur het zenuwstelsel positief te beïnvloeden. Hierdoor wordt een positief proces op gang gezet met nawerkende kracht thuis. Mensen die deze behandeling hebben ondergaan voelen zich hierna rustig, bevrijd, helder en stabiel - vooral positiever in verhouding met dat wat daarvoor was. Vaak zijn mensen ongemerkt te open, niet goed opgewassen tegen de buitenwereld door te weinig beschermd en geaard te zijn. Of ze zijn te gesloten, hebben ongemerkt een muur om zich heen opgebouwd. Hier ga ik op in.

Beleef een heling-momentje: Bent u niet in de gelegenheid om voor een volledig consult te komen maar u wilt wel een energetische behandeling ervaren, dan nodig ik u uit om een heling-momentje (ca. 10 min) te beleven. Dat kan zowel in de praktijk (met gebruik van etherische oliën) als ook op afstand gebeuren. Ik leg naderhand uit wat ik tijdens de behandeling gedaan heb en warvoor het diende. U krigt van te voren een vragenlijst toegestuurd waardoor ik op de hoogte wordt gesteld van uw gesteldheid. De kosten hiervoor zijn 25 €

Nieuwetijdsoliën - voor hooggevoelige mensen: Deze oliën meng ik zelf, de prijs per 10 ml fles is 8 € (excl. verzendkosten), een uitleg van gebruik geef ik persoonlijk bij de verkoop.

~ Olie tegen angst en onrust (Engelwortel, Cipres en Mandarijn): Dit olie versterkt de ik-kracht, zet je neer zoals je bent, helpt bij jezelf te blijven en te gronden. Het verfrist, geeft vrolijkheid en laat je beter slapen. Het beschermd tegen indrukken van buiten af.

~ Olie voor reinigen, aarden en bescherming (Lavendel, Jeneverbes bes, Cipres, Vetiver): Dit olie helpt algeheel je thuis te voelen op aarde, brengt je op een rustige manier weer in contact met je eigen lichaam, verdrijft negatieve gedachten, reinigt de gevoelswereld, beschermd tegen indrukken van buiten af.