Over Sabine Jürgens
Logo Sabine Jürgens
NATUURGENEESKUNDE & COACHING
Sabine Jürgens

Coaching

Het leven is een leerschool. Dagelijks komen wij in aanraking met mensen en situaties die ons uitdagen. Alles is een spiegel van en voor ons zelf. We mogen in deze spiegel kijken en werken aan dat stuk wat ons het meeste raakt.

Bent u gelukkig ? Heeft u alles wat u wenst of anders uitgedrukt, bent u alles wat u wenst te zijn ? Of kan het beter ? Wat het ook mag zijn waardoor u zich niet op u gemak voelt in uw leven - u heeft de keuze om dit te veranderen en u onderneemt zelf de nodige stappen hiervoor. Ik kan u daarin begeleiden, geef u de aandacht en de nodige hulp in uw persoonlijk ontwikkelingsproces. Ik werk praktisch en doelgericht en maak tijdens de sessies gebruik van mijn kennis en van mijn mentale en intuïtieve vermogens. Hierbij worden de knelpunten van het moment snel duidelijk en verrassend eenvoudig opgepakt en bewerkt - en vooral positief. U zult zich hierna opgeluchter en blijer voelen.

Coaching is in mijn praktijk geen zakelijke toepassing - coaching is mijn manier om u effectief vanuit mijn hart en gevoel te benaderen, liefdevol en krachtig. Om u te leren in uw eigen welzijn met eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect te komen. Om u te leren voelen en weten wie u behoort te zijn ipv. aangepast te leven volgens normen en waarden van anderen.

Ik kan u sterker maken door u extra te ondersteunen met "communicatie met het lichaam - energetisch healen", de "Bicom bioresonantietherapie" en/of de "bloesemtherapie". U bv. te benaderen met een reinigende behandeling via de Bicom apparaat helpt u met nadruk sneller op weg te helpen om "algeheel schoon schip" te maken. U mag kennis maken met de wonderzame wereld van de etherische oliën die ieder voor zich een helend effect op geest en lichaam hebben. Al met al fijne aanreikingen voor u die op zoek is naar de juiste helpende hand.

Ik kan verschillende energieën waarnemen en ben op de hoogte van de meest uiteenlopende thema's. Als u vragen, klachten of onzekerheden hebt die te maken hebben met de onzichtbare wereld kan ik hier op ingaan.

Ik help hoogsensitieve mensen in het vinden van hun eigen levenspad. Ik doe het begripvol en deskundig want ik ben ook hoogsensitief.

Ik coach kinderen en volwassenen. Ik coach collega therapeuten.

Ik heb de opleiding "Het Fluisterkind" gevolgd waardoor ik ouders kan begeleiden in het leren begrijpen van zichzelf door te kijken naar hun kind. Dit doe ik tijdens de coachingsgesprekken en geef u hierdoor meer inzichten in de relatie tussen u en uw kind EN u en uzelf.