Over Sabine Jürgens
Logo Sabine Jürgens
NATUURGENEESKUNDE & COACHING
Sabine Jürgens

Activiteiten

Workshop: Bezoek de “natuurkathedraal” van De Klencke bij Oosterhesselen

In het natuurgebied van de Klencke staat een hele mooie laan van beukenbomen die uitnodigen tot bezinning en het gebruik van het verbeeldend vermogen. Het gaat erom in rust met al je zintuigen de natuur dieper te beleven en hierdoor je vermogens van waarneming en voelen te ontplooien. Sabine doet dit met behulp van fantasie en noemt dit gebied dan ook de “natuurkathedraal” van de Klencke en ervaart het als een krachtplek. Op de Klencke staan veel Jeneverbesbomen/struiken, in de middeleeuwen was de jeneverbes één van de belangrijkste planten in de geneeskunde. Tijdens deze middag wordt de jeneverbesstruik in het zonnetje gezet door meer erover te vertellen en aan het etherische olie te ruiken. De ervaring leert dat de natuur aanvoelt als je in rust en meditatie contact met haar maakt. Dit zul jij ook voelen en naderhand lichamelijke en geestelijke uitwerkingsverschijnselen ervaren.

Wanneer: Ik zal de aanmeldingen verzamelen en op afspraak een middag inplannen

Kosten: 15 € pp.

Aanmelding via mijn website www.sabinejurgens.nl (contact).

Heb je je aangemeld krijg je verdere informatie over de locatie van ontmoeting en wat je mee kunt nemen om je comfortabel te voelen tijdens deze natuurervaring.

Rescensie van een deelneemster: "De wandeling - cursus - heeft mij rust gebracht. Ik heb de hele week vaak in gedachten daar in die beukenlaan en bij de jeneverbes vertoefd. Heb veel nagedacht. Ik moest steeds weer de geur van de jeneverbes (het eth. olie in de ampul) ruiken. Ik ben blij dat ik die kan ruiken ! Heel puur. Wat ik merk is dat ik bewuster om me heen kijk. Naar de verandering die de bomen op dit moment ondergaan. Het heeft gemaakt dat ik me weer kan verwonderen. En dat is een goed gevoel."